2084974.jpg
..mitäs tällainen peli on olevinaan, Rosa! Flirttailla nyt tuollaisen urpon bugittavan simin kanssa.

2084975.jpg
Yhdestä suudelmasta..

2084978.jpg
..toiseen. Onneksi Leo sentään on töissä, se mies ei suvaitsisi hetkeäkään tällaista!

2097118.jpg
Rosan tunteet kuitenkin hiipuivat Joonatan Tervoa (se on tuon ylläolevan karmaisevan ukkelin nimi) kohtaan, ja Rosa pystyi keskittymään yhteen mieheen kerrallaan. Hän ei enää ymmärtänyt syrjähypyn tarkoitustakaan - Leo olisi hänelle aina ja ikuisesti se oikea. Töistä tullessaan Leo kömpi Rosan viereen nukkumaan. "Kauniita unia, rakas", Rosa totesi ja tuota pikaa Leo oli jo kuorsaamassa kylki Rosan kyljessä. Ah sitä ihanuutta.

KAHDEN VUODEN KULUTTUA

2097123.jpg
Vanhaan taloon otettiin yksinhuoltajavuokralainen Sunny Coulter, joka pienen tyttötaaperonsa kanssa asettui mielellään halpaan rotiskoon. Rosalla ja Leolla oli vihdoin rahaa tällaiseen taloon (pahoittelen rakennus- ja sisustustaidottomuuttani, olen suunnitellut rakentavani uuden talon ......) monine huoneineen (pohjapiirustusta ei anteeksi ole). Nyt kun olosuhteetkin vaativat suuremman talon. Jaa mitkä olosuhteet ? Se nähdään myöhemmin tässä osassa 8D

2097260.jpg
Kun ulko-ovesta tullaan sisään, on matto johon pyyhkiä jalat, pieni nojatuoli ja tilanjakajan toisella puolella sohva, josta voi katsoa telkkaria.

2097267.jpg
Telkkari on tämännäköinen, ja sen vieressä on pelikonsoli ohjaimineen sekä jonkinlainen huonekasvi viihtyvyyttä lisäämään ^--^'

2097271.jpg
Alakerran kylpyhuone on tämännäköinen. Vasemmassa alakulmassa näkyykin hieman hoitopöytää ja täsmälleen lavuaaria vastapäätä sijaitsee suihku - täsmälleen samanlainen kuin entisen talon uusi mukavaakin mukavampi suihku 8DD

2097275.jpg
Tässä kuitenkin vielä kuitenkin toinen kuva kylppäristä, niin voitte hieman hahmottaa huoneen kokoa ja huonekalujen tyyliä, sijaintia jne jne jne ..

2097281.jpg
Keittiö on minusta tosi kiva (kalliskin ..). Se on pikkuisen avara, mutta silti kodikas ja viihtyisä.

2097287.jpg
Ja keittiö toiselta puolen. Kynttelikkö, ruokapöytä tuoleineen (VIHDOINKIN) ja mattokin näkyy tässä kuvassa paremmin 8D Sitten siirrymme kuvasta katsoen vasemmalla olevasta ovesta..

2097291.jpg
..harrastehuoneeseen! Leon vieressä olevasta ovesta pääsee takaisin eteiseen ja keittiöön pääsee oikealta. Harrastehuoneessa on flyygeli, maalausteline, kirjahylly ja istuimia sekä shakkilauta.

2097303.jpg
Ei kun korjaus; kaksi kirjahyllyä, nojatuoli, tuollainen hassu lamppu, ja shakkilauta näkyy siinä. Valkoinen pala oikeassa alakulmassa on peräisin flyygelistä.

2097307.jpg
Ja tällainen pieni pieni huone on varattu vanhoille maalauksille ja kierreportaille, jotka vievät pääosin makuuhuoneena toimivaan yläkertaan.

2097312.jpg
Yläkerran kylpyhuone on valkea, ja siellä on myöskin potta hoitopöydän lisäksi. Suihku ja kylpyamme ovat täällä samassa 8)

2097313.jpg
Rosan ja Leon makkari on tässä Unikko-lakanoineen.

2097319.jpg
Suoraan edessä vilkkuvasta ovesta pääsee lastenhuoneeseen ja akvaarion vieressä olevasta ovesta pääsee pieneen välitilaan josta pääsee kylppäriin. Oikealla puolen vilkkuu tietokonepöytä, siitä ei sen enempää. Sitten lastenhuoneeseen..

2097323.jpg
Lastenhuoneessa on kaksi kehtoa valmiina, ties vaikka Rosa pyöräyttäisi kaksoset!

2097325.jpg
Vasemmalla olevasta ovesta pääsee takaisin Rosan ja Leon makkariin, suoraan edessä olevasta ovesta pääsee tulevien lasten makuuhuoneeseen. Nurkassa on kukkaruukku, ja taaperoille leluksi on hankittu ihana pinkki radotipu - ja tietysti hoitopöytä.

2097328.jpg
Ja tässä tulevien lasten makkari. Oikeasti huoneessa on vielä yksi sänky ja työpöytä, mutta unohdin pönttönä ottaa kuvan 8<

2097330.jpg
..ja tässä on vielä se pieni välitila, mihin kierreportaat päättyvät (anteeksi ruudut). Sisustus saattaa yhtäkkiä muuttua joskus, jos kyllästyn tms., mutta siitä ei pidä säikähtää.

2097333.jpg
Ja nyt niihin olosuhteisiin.. Kuvasta ei välttämättä näy, mutta Rosa on raskaana. Näillä geeneillä käärö/kääröt tulee/tulevat olemaan suloinen/suloisia.

2097341.jpg
Rosa oli kehittynyt huimasti kokkina ja tulipaloja sattui aina vain harvemmin. Nyt hän kokkasi vauvan ja itsensä herkuksi räiskäleitä - namnam ;)

2097347.jpg
Vaikka vanhasta tyylistä - rock-kuteista siis - luopuminen tuotti tuskaa (varsinkin niistä 200 simoleonin saappaista), tajusi Leo tulevansa isäksi ja muutti tyyliään. Tyytyväinen hän kuitenkin oli. Vaavi kun vielä opetettaisiin kuuntelemaan hyviä bändejä!

2097350.jpg
Raskausaika hujahti ohi kuin siivillä. Nyt olisi kestettävä synnytys. Masusta putkahti ulos..

..niin, mitä sieltä putkahti ulos? Se ja moni muu asia selviää ensi osassa 8) Kommentointi olisi enemmän kuin suotavaa *vink vink*